sfeervol en succesvol vergaderen
kopjekoffie

Sfeer en succes in de Broederkapel

De Broederkapel is een inspirerende plek voor zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 60 personen. Het pand ademt met haar bijzondere historie een unieke sfeer, die je zeker zal inspireren. Bovendien kun je bij ons genieten van alle wenselijke faciliteiten zoals een groot beamerscherm en WIFI.

Zo beschikt de Broederkapel over gratis parkeergelegenheid voor de deur en zorgt onze keuken voor passende gerechten en dranken, afgestemd op jouw wensen.

Meer weten?

Wil je meer weten over vergaderen in de Broederkapel? Neem dan contact met ons op.

Zorgeloos vergaderen in creatieve sfeer!

Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons te vergaderen in een ongedwongen sfeer. Compleet verzorgd van begin tot eind. Even uit de dagelijkse sleur en behoefte aan een creatieve omgeving? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

boek hier uw vergadering

Vergaderarrangementen

Broederlijk vergaderen
Kort vergaderen in een creatieve omgeving en in ontspannen sfeer? Dit arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en water. Voor een korte, bondige en prettige vergadering! Reserveren

line

Broederlijk Deluxe
De tijd nemen voor een goede vergadering en in ontspannen sfeer tegelijkertijd genieten van een heerlijke lunch? Broederlijk Deluxe bestaat uit onbeperkt koffie, thee en water. Rijkelijk belegde broodjes en één flesje frisdrank p.p. Reserveren

line

Broederlijk Royal
Een vergadering eens anders inrichten? Met het Broederlijk Royal arrangement, kun je geheel in ontspannen sfeer vergaderen in combinatie met een luxe High Lunch! Een goede lunch, creeërt een ontspanningsmoment en geeft een energieboost. Bovendien is het nooit verkeerd om jezelf en je team, of je speciale gasten eens extra in de watten te leggen.
Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en water. High lunch, één flesje frisdrank en één glas bubbels p.p. Reserveren

De Broederkapel kan exclusief afgehuurd worden. Vergaderarrangementen kunnen ook geboekt worden buiten onze reguliere openingstijden.