genietmomentje
broederkapel_arrangementen
  • Babyshower High Tea Party

Een Babyshower organiseren voor je zwangere vriendin, (schoon)zus, nicht of collega? Leg de aanstaande mama heerlijk in de watten! Verras haar met een Babyshower High Tea vol gezelligheid! Wij nemen alle zorgen uit handen en leggen jullie heerlijk in de watten, zoals je van ons gewend bent. Met onze Babyshower arrangementen beleef je ultieme gezelligheid: heerlijk samen zijn en mama in het zonnetje zetten! Alles wordt voor jullie geregeld.

Een gezellige dag om nooit te vergeten

Ga samen creatief aan de slag met een van onze workshops zoals: een memorybook, geboorteslinger of rompertje pimpen of decoreer je eigen theeservies. De mooiste versiering wordt uitgekozen en een lieve wens wordt bedacht. Alles in het thema blauw of roze natuurlijk!
Aansluitend op de workshops vindt een heerlijke High Tea voor 48,50 of High Lunch voor 46 euro plaats. Twee uur lang, kletsen jullie gezellig bij onder het genot van lekkernijen. Het resultaat: een gezellige dag om nooit te vergeten en een persoonlijk cadeau voor de mama in spe. Laat de baby maar komen!

Dit betekenisvolle moment, moet goed gevierd worden toch?!
Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

maak hier je afspraak

Je krijgt altijd een bevestigingsmail. Heb je deze niet gehad? Dan is de reservering nog niet bevestigd.

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen alleen telefonisch worden verwerkt. Stuur een appje naar +31413769096 om een reservering te maken.