genietmomentje
broederkapel_arrangementen

Kom ook genieten van onze prachtige gerechten.

High Lunch | High Tea | High Hartig | High Healthy | Royal High Tea
Love High Tea | High wine | High beer | High Choc | Kinder High Tea |
Gluten- en lactosevrije High Tea | Onze thee

Wij verrassen je graag met ambachtelijk en vers bereide seizoen producten uit onze keuken. Passie, liefde en ambacht, zijn de belangrijkste ingrediënten die in elk gerecht van onze menukaart terugkomen.

Allergie of dieetwensen?

Heb je speciale dieetwensen, zoals een gluten- of lactosevrij dieet of veganistisch? Daar houden wij uiteraard graag rekening mee. Kun je dit wel minimaal een dag voor jouw bezoek laten weten?

Heb jij een allergie of vragen over allergenen? Meld het ons! Onze kok verstrekken je graag meer informatie. Wij gaan zeer zorgvuldig om met jouw voedselallergie- voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken helaas nooit 100% uit te sluiten. Reserveer minimaal 2 dagen van tevoren als je een allergie hebt, zodat wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.

maak hier je afspraak

Je krijgt altijd een bevestigingsmail. Heb je deze niet gehad? Dan is de reservering nog niet bevestigd.

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen alleen telefonisch worden verwerkt. Stuur een appje naar +31413769096 om een reservering te maken.

Fijn om te weten!

* Bij onze ‘High’s zit onbeperkt thee & regular koffie en zijn alleen per persoon te bestellen. Andere koffies, fris, sappen en alcoholische dranken zijn bij te bestellen bij de bediening.
  • Wanneer u wilt pinnen kan dit alleen per gehele tafel. Pinbetalingen kunnen niet worden gesplitst.

 

  • Onze high’s kunnen alleen binnen worden geserveerd. Dit doen we zodat we de service en kwaliteit van onze high’s hoog kunnen houden. De lunch van de kaart en een drankje of taartje kunnen ook op ons terras worden genuttigd.

 

  • Van oktober tot aan april kan het erg koud zijn in onze kapel, en van april tot aan oktober erg heet. Fijn om je hiernaar te kleden dus, extra dekentjes hebben wij zeker!, vraag hier naar bij de bediening.

Lunch van de kaart
Natuurlijk kun je ook bij ons genieten van een lunch van de kaart. Wij hebben verschillende opties met o.a. broodjes, wraps, panini’s en flatbread en  nog  veel  meer.  Kijk  hiervoor  op  de  menukaart  bij  ons  in  de  kapel!Reserveren

line

High Lunch € 22,25
De High Lunch bestaat uit een kopje soep met flatbread, gevolgd door huisgemaakte broodvingers, hartige hapjes en wordt afgesloten met een bescheiden zoete touch!Reserveren

line

High Tea € 25,50
Bij onze heerlijke high tea serveren we huisgemaakte broodvingers, hartige hapjes, scones met clotted cream en jam, aanvullend met allerlei zoete verleidingen.
Uit te breiden met een soepje € 4Reserveren

line

High Hartig € 26,50
Bij onze high hartig serveren we huisgemaakte broodvingers, hartige scone met clotted cream en jam, quiche en allerlei andere hartige lekkernijen. De High Hartig sluit af met een borrelplank.
Uit te breiden met een soepje € 3,50Reserveren

line

High Healthy € 26,50
De High Healthy voor onze gast die houdt van puur!
Verse soep met flatbread, gevolgd door een etagère met broodvingers, fruit, yoghurt met granola en honing, diverse hartige lekkernijen zoals een scone met clotted cream en aardbeienjam. Kies hierbij een glas verse jus. Reserveren

line

Royal High Tea € 30,25
Voor een feestelijke touch, een heerlijk glaasje prosecco met of zonder alcohol vooraf! We starten met een soepje met flatbread en dan volgt de High Tea. Reserveren

line

Love High Tea € 30,25
We starten met een glaasje prosecco gevolgd met de eerste ronde van de High Tea, we sluiten af met een chocoladefondue met fruit en spekjes! Reserveren

line

High Choc € 18,25
Voor de echte chocoholics, kiest u uit witte, melk of pure chocolade! Verder krijgt u een plateau met verschillende soorten fruit, spekjes, een wafel en een brownie. Om je vingers bij af te likken! Reserveren

line

Kinder High Tea € 19,50
Ook onze allerkleinste gasten kunnen bij ons terecht voor een High Tea! Urenlang smullen van al het lekkers! Voor onze jonge gasten (t/m 11 jaar) hebben we een etagère met lekkere broodvingers, gezonde maar ook zoete lekkernijen. Inclusief onbeperkt ranja.
Dat wordt lekker smullen! Reserveren

line

High Wine € 38,50
Speciaal voor de wijn, – en geniet liefhebber hebben we onze high wine.
Een middag genieten van 3 verschillende soorten wijn met bijpassende hapjes. Reserveren

line

High Beer € 38,50
Speciaal voor de bier- en geniet liefhebber hebben we onze high beer.
Een middag genieten van 3 verschillende soorten speciaal biertjes met bijpassende hapjes. De high beer moet minimaal 2 dagen van tevoren gereserveerd worden. Reserveren

line
Let op:
Gelieve minimaal twee dagen van tevoren te reserveren voor de Gluten-, Lactose- en Tarwevrije High Tea of de vegan High Tea! Gelieve bij de reservering aan te geven met welke allergie wij rekening mogen houden.
Wij gaan zeer zorgvuldig om met jouw voedselallergie- voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken helaas nooit 100% uit te sluiten.

Gluten en/of lactosevrij en vegan high tea

Als een van de eerste High Tea locaties in Brabant bieden wij een complete gluten-, lactose-, en tarwevrije High Tea aan. Hoe fijn is het om ook eindelijk te kunnen genieten van al die lekkernijen, zonder met buikpijn naar huis te gaan? Ook voor een veganistische high tea ben je bij ons aan het juiste adres!

Reserveren

Beleef de smaak van pure thee!

Wat is een High Tea, zonder thee? Alles draait om theebeleving aan tafel! Bij onze heerlijke arrangementen serveren wij Puritea.

Puritea importeert exclusieve theesoorten uit Sri Lanka en dat verschil proef je meteen! Wat wij zo leuk vinden aan Puritea, is dat het opgericht is door Asoka; een Nederlander met Sri Lankaanse roots. Als importeur van exclusieve thee uit zijn geliefde Sri Lanka, laat Asoka jou kennismaken met kwaliteitsthee van Ceylpn Teabush. Zij verbouwen, planten en oogsten al generaties langtheeblaadjes op de vruchtbaarste en zonnigste bergterrassen van Sri Lanka.

En wat het nog mooier maakt, is dat je bij elk kopje thee de stichting Carelanka steunt! Deze stichting zet zich invoor gehandicapte en kansarme jongeren en volwassenen in Sri Lanka. Lees het complete verhaal op op www.puritea.nl

line