mooie momenten
broederkapel_veghel-borrelplank

Er valt veel te vieren in het leven!

Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een stijlvolle, gezellige en unieke locatie? De historische en prachtig gerestaureerde Broederkapel in Veghel vormt het perfecte decor voor een bijzondere bijeenkomst, zoals een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, jubilieum, afscheidsfeest, receptie of babyshower. Deze momenten maken wij bijzonder bij de Broederkapel! We leggen jou en je gasten geheel in de watten en creëren samen een feest om nooit te vergeten. Wij verzorgen feesten voor gezelschappen van 10 tot 60 personen.

De Broederkapel biedt een ideale combinatie van een authentiek pand en moderne faciliteiten. De meer dan 30, alle uniek vormgegeven, glas-in-loodramen en het gewelfde plafond maken de kapel tot een schitterende ruimte. Het knusse balkonnetje geeft een mooi uitzicht op de binnenkant van de kapel en is daarom bij uitstek geschikt voor het nemen van de beste foto’s. Deze prachtige omgeving vullen wij aan met alle geneugten van de moderne tijd: heerlijk eten en drinken, een aangename temperatuur dankzij een eigentijds klimaatbeheersingssysteem en een ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. De kapel is daarnaast goed toegankelijk voor minder valide personen en beschikt over een invalidentoilet.

Arrangementen

In samenwerking met verschillende partners hebben wij arrangementen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een diner in buffet vorm, een barbeque met een kok of heeft u toch liever een walking dinner? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Even geen inspiratie? Geen probleem: wij staan graag voor je klaar met suggesties en ideeën. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een rondleiding en persoonlijk gesprek. Wij spreken graag je wensen met je door!

maak hier je afspraak

Je krijgt altijd een bevestigingsmail. Heb je deze niet gehad? Dan is de reservering nog niet bevestigd.

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen alleen telefonisch worden verwerkt. Stuur een appje naar +31413769096 een reservering te maken.

Het tofste
feestje met
workshop.

Jullie trouwdag
wordt
onvergetelijk.

Reserveer hier jouw geniet moment