genietmomentje
broederkapel_arrangementen

Wie zijn wij?

Wij zijn Marijn Zomers (28 jaar) en Amber van de Burgt (23 jaar). Wij zijn sinds oktober 2021 eigenaar van de Broederkapel te Veghel. Wat wij het leukste vinden aan ons werk is om onze gasten in de watten te leggen. Dit doen we door ons zelfgemaakte eten zo mooi mogelijk te presenteren, onder het genot van een kopje thee, en een leuk praatje te maken met iedereen. Dit omdat wij willen zorgen dat onze gasten niet te gast zijn, maar zich meer thuis voelen dan te gast.

Voor ieder betekenisvol genietmoment!

Ook de kleinere dingen verdienen een genietmoment. Laat je in de watten leggen en geniet van deze Engelse traditie, in een modern jasje gestoken. Onze sfeervolle en knusse kapel is de perfecte locatie voor een High Tea, (High) Lunch, kopje koffie met gebak of een gezellige borrel! Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Neem alvast een voorproefje en bekijk onze menukaart.

Bijzonder aan de Broederkapel, is ons unieke restaurantconcept. Dat is namelijk gebaseerd op de historie van het pand en de functie die het vroeger vervulde: als plek waar monniken samenleefden, werkten en baden. Nu komt deze sfeer van saamhorigheid terug in het feit dat wij al onze gerechten serveren op een etagère, in het servies van Clayre en Eef en het interieur waarbij gebruik is gemaakt van veel verschillende kleuren en hout.

Onze deuren staan voor je open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10 uur tot 17 uur. 

Op de andere dagen en avonden kun je bij ons terecht voor een romantische bruiloft, een workshop met vriendinnen, een verjaardagsfeest of een zakelijke bijeenkomst. Kom je met een groep groter dan 6 personen? Bekijk dan ons aanbod arrangementen of laat je inspireren met mogelijkheden voor jouw feest.
Wij ontvangen je graag!