Gezellig samen lunchen bij de Broederkapel

Even heerlijk lunchen als break tijdens een gezellige dag weg? Bij de Broederkapel kun je ook genieten van een kleiner genietmoment, als je geen tijd hebt voor een uitgebreide High Lunch. Extra lang genieten en alle tijd? Probeer dan eens onze High Lunch!

High Lunch 17.50

De High Lunch bestaat uit een kopje soep met broodstengel, gevolgd door huisgemaakte sandwiches, hartige hapjes enwordt afgesloten met een bescheiden zoete touch! De High Lunch is inclusief een proeverij van thee. Een ware beleving met de heerlijke thee van Puritea! De High Lunch is alleen per persoon te bestellen. Neem lekker de tijd, we rekenen op maximaal 2,5 uur. 

Ons Dagelijks Brood 

Onze lunchgerechten zitten barstensvol levenslust; Wij werken met producten van De Guijt die zorgen voor een smakelijke, gezonde en energierijkemaaltijd. Altijd huisgemaakt en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen.

Verse belegde broodjes

Kaas 7.5100% natuurlijke, e-nummervrij en volgens traditioneel recept natuurgerijpte kaas. Met roomboter, tomaat en walnoten
Tonijnsalade 7.5 | Eerlijk gevangen met de hengel!
Hollandse boerenachterham 7.5 | Met pepermayonaise en komkommer
Huisgemaakte jam van verse aardbeien 6.25
Eiersalade
7.5 | Bereid met Rondeeleieren

Sandwiches

Sandwich kaas 4.75
Sandwich rosbief 4.75
Sandwich zalm 4.75

Brabants genieten

Brabants worstenbroodje 3

Soep

Vraag naar onze soep van de dag 4.25

Salade

Dagverse salades 12.5 | Vraag aan onze gastvrouw wat ervandaag geoogst is!

Reserveer hier voor een High Lunch of lunch van de kaart. 

Heb je een allergie?

Heb jij een allergie of vragen over allergenen? Meld het ons! Onze samenwerkers verstrekken je graag meer informatie. Gelieve minimaal twee dagen van te voren te reserveren als je een allergie hebt, zodat wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.