High Tea: een feestje op een etagère, onbeperkt genieten!

Bij onze High's kun je oneindig genieten van potjes thee!

Er is niets zo leuk als een middag tijd doorbrengen met vrienden of familie en al helemaal voor een High Tea in de Broederkapel! De leukste manier om een verjaardag te vieren, bij te praten met vrienden of een ander betekenisvol moment te vieren. Alles wordt geserveerd op een etagère, want dat geeft gezelligheid. Neem gerust de tijd, wij rekenen op max. 2,5 uur.
Het feest kan beginnen!

High Tea 21.5

Bij onze heerlijke High Tea serveren we huisgemaakte sandwiches, hartige hapjes, scones met clotted creamen jam, aanvullend met allerlei zoete verleidingen. De High Tea is inclusief een proeverij van thee. Een ware beleving met de heerlijke thee van Puritea. Uit te breiden met een soepje 3

Royal treatment 26.25

Voor een feestelijke touch, een heerlijk glaasje bubbels vooraf! Prosecco, Hugo of Mimosa (verse jus met bubbel).  Uit te breiden met een soepje 3

High Choc 12.5 

Voor de echte chocoholics! Neem een duik in een verleidelijk chocoladebad!

High Healthy 18.5

De High Healthy voor onze gast die houdt van puur! Verse huisgemaakte tomatensoep, gevolgd door een etagère met sandwich zalm, een fruitspies, yoghurt met granola en honing, een krentenscone met clotted cream en huisgemaakte aardbeienjam. Kies hierbij een glas (h)eerlijke limonade. De High Healthy is inclusief een proeverij van thee. Een ware beleving met de heerlijke thee van Puritea!

Love High Tea 26.5

Een speciale invulling van onze heerlijke High Tea om de liefde te vieren! Verras jouw liefde, partner of je (blind)date met een High Tea vol liefde! Jullie worden ontvangen met een feestelijk glas bubbels om te proosten op een heerlijk samenzijn. Geniet o.a. van huisgemaakte sandwiches, heerlijke quiche, taartjes, muffins en scones met clotted cream. Natuurlijk hoort daar ook onbeperkt genieten van potjes Puritea bij. Als extraatje kunnen jullie smullen van chocolade en lekkers om erin te dippen. 

Direct je tafel reserveren?

Reserveer via het online contactformulier voor een gezellige High Tea of één van onze variaties!

Heb je een allergie?

Heb jij een allergie of vragen over allergenen? Meld het ons! Onze samenwerkers verstrekken je graag meer informatie. Gelieve minimaal twee dagen van te voren te reserveren als je een allergie hebt, zodat wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.