Vrijgezellenfeest incl. High Tea & workshop theeservies decoreren!

Een vrijgezellenfeest organiseren? Verras de vrijgezel met een gezellige middag inclusief High Tea en een workshop. Wij nemen alle zorgen voor je uit handen en leggen jullie heerlijk in de watten en zorgen voor een compleet verzorgde en onvergetelijke dag

Verras de aanstaande bruid met een creatief vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop gaan jullie een theepot en indien gewenst, ook ander servies decoreren
De workshop wordt aangeboden in samenwerking met Braids And More By Marielle

Let's teaparty!

Maak een prachtige theepot geheel naar eigen smaak. De theepot kan worden beschilderd of worden voorzien van een speciale opdruk van geprinte servetten, kantjes, strikjes, lintjes en meer! Tijdens het decoreren van het theeservies hebben jullie volop de tijd om bij te kletsen.

De theepot met het schilderwerk is afwasbaar en kun je gebruiken om thuis thee in te serveren. Een extra leuk ontvangst van je bezoek! De theepot met de speciale opdruk is helaas niet afwasbaar. Maar dat is niet erg, want ook deze theepot verdient een mooie plaats op tafel of in de virtrinekast bij het andere servies!

Klik op de afbeelding rechts en laat je inspireren.

High Tea | High Lunch 

Aansluitend op de workshop serveren wij een High Tea of High Lunch (naar keuze).

  • De High Tea bestaat uit; huisgemaakte sandwiches om je vingers bij af te likken, heerlijke quiche, taartjes, muffins, onbeperkt thee en natuurlijk ontbreekt de scone met clotted cream en huisgemaakte jam niet. 
  • De High Lunch bestaat uit; een kopje soep van de dag, gevolgd door hartige hapjes, sandwiches en wraps, afgesloten met zoetigheden en onbeperkt thee. Dat is extra lang genieten!

Je kunt kiezen uit een middag- of avondprogramma.
10:00 uur    start workshop
12:00 uur    pauze
12:30 uur    High Tea of High Lunch naar keuze
14:00 uur    Einde 

17:00 uur    start workshop
19:00 uur    pauze
19:30 uur    High Tea of High Lunch naar keuze
21:00 uur    Einde 

Een Vrijgezellen High Tea Serviesparty boek je al vanaf 6 personen voor 49,50 per persoon. Graag opgeven of je dit arrangement wenst te combineren met een High Tea of High Lunch.

Boek hier de Vrijgezellen High Tea Serviesparty of vraag informatie aan